Φαρμακευτικός Σύλλογος Ιωαννίνων

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2015 10:17

Οι προοπτικές και προκλήσεις του αύριο για το ελληνικό φαρμακείο, όπως διαμορφώνονται στο νέο οικονομικό περιβάλλον και κοινωνικό γίγνεσθαι, θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, από τις 12:30 έως τις 14:30, στο πλαίσιο του 1ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Στη συζήτηση, που θα συντονίσει ο πρόεδρος του Φ.Σ. Καρδίτσας, κ. Κώστας Σωτηρόπουλος, θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, ο αντιπρόεδρος του Φ.Σ. Τρικάλων, κ. Δημήτρης Αναστασίου, ο γραμματέας του Φ.Σ. Μαγνησίας, κ. Γιώργος Βογιατζής, και το μέλος του Φ.Σ. Λάρισας κ. Γιώργος Μακρυγιάννης.

Το 1ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου,  στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2015, στο Volos Palace.

Με κεντρικό θέμα «Φαρμακείο και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – ο ρόλος του φαρμακοποιού», στο 1ο φαρμακευτικό συνέδριο που πραγματοποιείται στην περιφέρεια Θεσσαλίας, θα συζητηθούν αναλυτικά τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον χώρο του φαρμάκου και του φαρμακείου, θα αναλυθούν οι νέες ανάγκες για το ελληνικό φαρμακείο και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, και θα διατυπωθούν προτάσεις για την ανάπτυξη του φαρμακείου στις νέες οικονομικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται θέματα όπως:

- «Φαρμακείο και ΠΦΥ - ο ρόλος του φαρμακοποιού», κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνει συζήτηση για τον ουσιαστικό ρόλο του φαρμακοποιού στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο πρόεδρος του Φ.Σ. Μαγνησίας, κ. Κώστας Ματσιόλης.

- «Το φαρμακείο στην εποχή των υπηρεσιών - η ανάγκη της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης». Το σημαντικό αυτό θέμα θα αναπτύξουν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και του Φ.Σ. Λάρισας, κ. Ιωάννης Μακρυγιάννης, και ο φαρμακοποιός κ. Κώστας Μπαϊρακτάρης.

- «Δίκτυα φαρμακείων: η πρόταση των Συνεταιρισμών»,  με τη συμμετοχή του προέδρου της ΟΣΦΕ κ. Σταύρου Μπελώνη και εκπροσώπων συνεταιρισμών φαρμακοποιών.

- «Αναγκαιότητα δεξιοτήτων διοίκησης και μάρκετινγκ στο σύγχρονο φαρμακείο».  Ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, κ. Μάρκος Τσόγκας, και ο φαρμακοποιός Γιώργος Κουτέπας, θα αναπτύξουν το θέμα αυτό που είναι ουσιαστικής σημασίας για την ανάπτυξη του φαρμακείου.

- «Συναισθηματική νοημοσύνη», από τον σύμβουλο επιχειρήσεων/εκπαιδευτή-συγγραφέα, κ. Αντώνη Κατσαλή.

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη τους και στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, ώστε να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους στη δημιουργία ενός Συνεδρίου που φιλοδοξεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις του κλάδου και να κατακτήσει διαχρονική πορεία, με διαδοχική διοργάνωση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, αλλά και για να κάνετε την εγγραφή σας διαδικτυακά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.panthessaliko.gr  

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου: ΒΙΑΝΕΞ – ΒΙΑΝ

Χορηγοί επικοινωνίας: ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV, Εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΕΡΤ Βόλου, Ράδιο Βόλος 98,6, Ράδιο 1 (102,5), Magnesianews.gr, Myvolos.net, Larissanet.gr, LARISSANET, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Farmakopoioi, Pharmateam, Pharmacorner

 

Επικοινωνία

Φ.Σ. Ιωαννίνων
Γεωργίου Παπανδρέου 2
45221, Ιωάννινα
τηλ. 26510 26758
info@fsioanninon.gr
Βρείτε μας στον χάρτη

Ημερολόγιο

March 2024
S M T W T F S
25 26 27 28 29 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Είσοδος μελών



etesta-logo

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστότοπου k-provoli
Ermis
Ειδήσεις, marketing και εκπαίδευση για το φαρμακείο και τον φαρμακοποιό | Κάρτα πελάτη για το φαρμακείο